Profil

Jeg har haft min selvstændige psykoterapeutiske virksomhed siden 1991, og har gennem tiden skaffet mig en stor erfaring med psykoterapi.

Jeg skylder de mennesker jeg på forskellige måder har haft samtaler med, en stor del af æren for hvad jeg har lært.

Egentlig har jeg vist trænet i at arbejde på den måde jeg gør, siden jeg som barn legede cowboy og indianere. Allerede da havde jeg et skarpt øje for relationerne mellem mine kammerater, kommunikationen og det usagte.

DSCF2037-3

Jeg er uddannet som pædagog i 1975 og har taget en psykoterapeutisk uddannelse i Eksistentiel Bioenergetik, som jeg færdiggjorde i 1991.

Herefter fortsatte jeg som uddannelsesassistent i 5 år.

Desuden har jeg hele tiden sørget for at videreuddanne mig på et større antal kurser og workshops indenfor supervision, psykoterapi, parterapi, kommunikation, meditation, dybdepsykologi og massage.

Jeg har senest fuldført den treårige chok – traume uddannelse. Somatic Experiencing, (SE).

Endvidere har jeg 14 års erfaring som leder af børneinstitutioner, forskellige former for fagligt sagsbehandlings arbejde, fagpolitisk arbejde, og tilrettelæggelse af kurser og udviklingsarbejde.

Jeg har gennem fem år været formand for Dansk Psykoterapeutforenings etikudvalg, og senere gennem syv år været formand for foreningen.

Mit faglige ståsted kan beskrives som fænomenologisk – eksistentielt.

Jeg har fået megen inspiration fra psykoterapeuter og filosoffer som f.eks. Søren Kirkegård, Fritz Pearls, Eric From, C. G. Jung, Alexander Lowen, Jes Bertelsen, Irvin D. Yalom, Ole Vedfelt, Peter Levine, og Lars J. Sørensen.

Jeg har siden 1981 selv gået i terapi i perioder, hos flere forskellige terapeuter, når jeg har haft brug for det til min egen personlige proces. Jeg modtager ligeledes regelmæssig supervision og er medlem af flere forskellige faglige netværk.